Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2012

Finalisten HD DE 2012

 

 

 

 

Finalisten HD DE

Clubkampioenschappen Senioren (foto’s)
Als laatste Clubkampioenschappen van dit jaar werd onder soms zeer herfstachtige omstandigheden de heren dubbel en de dames enkel gespeeld op het tennispark van Escharen. Ondanks de regen is het toch gelukt om het volledige programma op tijd afgewerkt te krijgen. Dit jaar bleven de blessures beperkt tot 2 deelnemers, zodat ook praktisch alle wedstrijden gespeeld zijn.

Gelegenheidskoppel Luc v/d Ven en Robert Jans gingen in de finale tegen ‘good old’ Matt Cruijsen en Ben de Bruin als winnaars van de baan werden daarmee kampioen van de heren dubbel. Bij de dames werd de macht door de jeugd overgenomen van de oude garde. Het was uiteindelijk Eky Simon die als kampioen gehuldigd mocht worden, nadat ze in de finale Joyce op ’t Veld nipt had verslagen. Toernooi informatie

 

Clubkampioenschappen Heren Enkel en Dames Dubbel 2012

Clubkampioenschappen HE DE 2012

 

 

 

 

 

 

Afgelopen weekend zijn de finales voor de clubkampioenschappen voor de Heren enkel en Dames dubbel van de T.V. Esteren gespeeld. Anderhalf week werd er op allerlei niveaus gespeeld en volop strijd geleverd. Het weer werkte gelukkig erg mee, want het programma was afgeladen vol. Dit jaar bleven ook de blessures beperkt, zodat er slechts enkele wedstrijden uitvielen.

Bij de Dames is het de jeugd eindelijk gelukt de titel in de wacht te slepen. Eky Simon en Joyce op ’t Veld veroverden het kampioenschap door Henriette van Zuijlen en Helma Paters in de finale te verslaan. Bij de Heren, waar we dit jaar een zeer sterk deelnemersveld hadden, won topfavoriet Niels van Lier gedecideerd de finale van uittredend kampioen Ferry Wijnen en eiste daarmee de titel voor dit jaar op. Uitslagen

Clubkampioenschappen Senioren Mix 2012:
Clukampioenschappen mix 2012

Ondanks het EK, kermis, regen en andere beslommeringen, werden de afgelopen 1,5 week de clubkampioenschappen voor het gemengd dubbel (Mix) gespeeld op de tennisbanen van TV Esteren. Door het drukke programma en enkele verregende avonden viel het nog niet mee om het programma op tijd rond te krijgen, maar zondagmiddag kon toch begonnen worden met de laatste finale wedstrijden. Gelukkig hield de regen gedurende de middag op en was er volop te genieten van enkele spannende wedstrijden. Uiteindelijk mochten Ferry Wijnen en Jenny Steenhuizen de, denkbeeldige, kampioenschaal hooghouden.

Na de vakantie kan er weer op ons tennispark gestreden worden tijdens de van Haren Open en de clubkampioenschappen voor de respectievelijk  Damesdubbel en Herenenkel en daarna de Herendubbel en Damesenkel.

Mix 8
1.Wilfred Zwaans+Dolly Theunissen
2.Peter Leegstraten+Marjan Gerrits

Mix 7
1.John Rutten+Marga van Dongen-Van Geenen
2. Rob Voet+Whitney Steenhuizen
3.Joop Dijt+Ans Dijt  T.V. Esteren

Mix 5/6
1.Ferry Wijnen+Jenny Steenhuizen
2.Bram Peeters+Marga Steenhuizen-Keereweer
3.Remco Uyen+Joyce op ’t Veld