Nieuwsbericht

het laatste nieuws over TV Esteren

Resultaat enquête Tennis Wedstrijd Commissie

21 mei 2019

Met de laatste wedstrijden voor de competitie voor de boeg, wordt het alweer tijd om te denken over de clubkampioenschappen van dit jaar. Zoals jullie hebben gezien hebben we een enquête rondgestuurd naar alle leden om te kijken of we op een of andere manier de clubkampioenschappen weer aantrekkelijker te maken om voor in te schrijven. Er werden meerdere suggesties gedaan, echter slechts 1 verandering leek voor een groot gedeelte van de respondenten een aanwinst te zijn, namelijk het vervangen van de 3e set in een supertiebreak. Hiermee wordt al een tijdje gespeeld in de competitie en na enige gewenning lijkt dit toch wel een geslaagde verandering. Wij hebben dan ook besloten om dit voor de komende kampioenschappen Heren en Dames dubbel in te voeren.

Vorig jaar hebben we het toernooi gezamenlijk met de jeugd georganiseerd en ook dit tot tevredenheid van de meeste deelnemers. Daarom zullen we de Dubbels en Mix bij de jeugd tegelijkertijd met de senioren dubbels organiseren.

Voor dit toernooi kun je je reeds via www.toernooi.nl opgeven. Het wordt gespeeld vanaf donderdag 20 juni tot en met de finaleweekend op zondag 30 juni. Opgeven kan tot en met zondag 9 juni.

We hopen dat het weer een druk bezet en ook gezellig toernooi wordt met ook jullie deelname!

De resultaten van de enquête per vraag:

Dit bericht is geplaatst op dinsdag, mei 21st, 2019 om 7:00 pm
Blijf op de hoogte via de RSS 2.0 feed.
Geplaatst in: Nieuws