Nieuwsbericht

het laatste nieuws over TV Esteren

Voorjaars Competitie

1 mei 2020

De KNLTB heeft besloten dat de voorjaarscompetitie voor senioren verplaatst wordt naar het najaar. De speeldata vallen in de weken 37-38-39-40-41-42-43 met als reserve de weken 44-45-46. Zie voor de exacte speeldata de website van de KNLTB.

Of dit ook definitief gaat gebeuren is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen van het corona-virus.

Het competitieaanbod in het najaar is gelijk aan dat van het voorjaar van 2020. In principe kunnen dezelfde teams meedoen als zij dit wensen; niet meedoen is ook een optie. Ook nieuwe teams mogen meedoen. De indeling van het voorjaar wordt niet één-op-één overgenomen want dat is afhankelijk van het aantal teams dat zich opgeeft. Er is in het najaar ook geen promotie-degradatieregeling want dat is nooit in het najaar. Men behoudt daardoor dus dezelfde rechten als team in 2021 als in 2020. 

Teams kunnen zich medio juni 2020 dan weer (opnieuw) opgeven voor de voorjaarscompetitie in het najaar. 

Dit bericht is geplaatst op vrijdag, mei 1st, 2020 om 6:52 pm
Blijf op de hoogte via de RSS 2.0 feed.
Geplaatst in: Nieuws