Jeugd

Jeugdcommissie; voor de jeugdleden van TVE.
Wij zoeken ouders die de jeugdcommissie werkzaamheden willen oppakken

Elk jaar proberen we voor de jeugdleden in de leeftijd vanaf 6 tot 17 jaar een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen.  In het voor,- en najaar kunnen de kinderen zich inschrijven voor wekelijkse professionele tennis lessen.

Ook in voor,- en najaar kan er onderling gestreden worden om de titel ‘clubkampioen’. Zo wel het dubbel als het enkel spel komt aan bod. Tijdens deze altijd gezellige toernooien, mag de hulp van alle ouders natuurlijk niet ontbreken. Om de beurt zet iedere ouder zich een keer in. Voor de kinderen is dit leuk en zoals het spreekwoord zegt: Vele handen maken licht werk. En wij, als commissie waarderen deze hulp enorm! De organisatie van deze toernooien wordt door de jeugdcommissie gedaan. Tevens organiseren we, door het jaar heen,  allerlei leuke activiteiten of thema toernooitjes. Bijvoorbeeld het Ouderkind toernooi, pannenkoeken toernooi, disco tennis, en invitatietoernooi. Maar ook een twee jaarlijks jeugdkamp staat op onze kalender.

Daarnaast wordt er samen met de omliggende dorpen een jaarlijks winter toernooi georganiseerd. Het zogenaamde High Five toernooi. Deze wedstrijden zijn op zondagochtend waarbij de kinderen om de paar weken moeten tennissen tegen kinderen van de andere deelnemende verenigingen.

Als laatste, en zeker niet onbelangrijkste, wordt ieder voorjaar voor kinderen die willen weten of ze tennis ook een leuke sport vinden “maak kennis met tennis” georganiseerd. Hierbij kunnen kinderen vanaf 6 jaar een aantal tennislessen volgen om erachter te komen of zij deze sport net zo leuk vinden als alle enthousiaste jeugdleden die TV Esteren op dit moment heeft.

Door het enthousiasme van de kinderen is het voor ons als jeugdcommissie geen vervelende taak om telkens weer iets uitdagends voor ze te organiseren. We hopen dat de club nog lang van zoveel leuke jeugdleden mag genieten. Want de jeugd is toch onze toekomst!